Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Werkshop vogels op de Marker Wadden

9 juni 2023 @ 09:30 - 14:00

€89,50

In deze werkshop bezoeken we de Marker Wadden en gaan we met elkaar ca. 4 uur wandelen op dit prachtige eiland wat nog volop in ontwikkeling is.

Op de Marker Wadden tref je bijzonder veel vogels aan die momenteel ook druk zijn met het opvoeden van hun kuikens. Dat deze locatie goed wordt omarmd door de vogels blijkt wel uit het feit dat vorig jaar een ijseend met kuikens is gesignaleerd op de Marker Wadden. Een unicum aangezien ijseenden normaliter 800 kilometer noordelijker broeden. Wie weet hebben we dit jaar geluk.

Naast deze ijseend heb je de kans om veel verschillende vogels tegen te komen zoals bijvoorbeeld kluut, baardman, kokmeeuw, visdief, bruine kiekendief, rietgors, slobeenden, lepelaars, sternen, Plevieren, bontbekplevieren, rietzanger, grutto, tureluur, waterhoen, meerkoet, boerenzwaluw en ik vergeet er ongetwijfeld nog een aantal.

De tijd dat we gaan is afhankelijk van het aantal beschikbare plaatsen op de veerboot, het is dus belangrijk dat we tijdig weten of je mee wilt gaan i.v.m. reservering.

De planning is om met elkaar om ca. 09:30 uur vanuit Lelystad te varen zodat we vanaf 10:00 uur tot ca. 14:00 uur het eiland bewandelen. Om 14:00 uur stappen we weer op de veerboot en rond 14:30 uur arriveer je weer in Lelystad.

Inschrijven, voor 12 mei 2023 i.v.m. tijdig reserveren van de plekken op de veerboot via inschrijven@fotopraktijktrainingen.nl

Kosten voor deze werkshop zijn € 117,50 inclusief retourtje veerboor en inclusief BTW

Gegevens

Datum:
9 juni 2023
Tijd:
09:30 - 14:00
Kosten:
€89,50
Site:
www.fotopraktijktrainingen.nl/events/

Organisator

Peter Modder en Anton van Beek
E-mail
inschrijven@fotopraktijktrainingen.nl

Locatie

Bataviahaven, Lelystad
Bataviahaven 1
Lelystad, Nederland
+ Google Maps