Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Werkshop de vogels op de Marker Wadden

juli 7 @ 09:00 - 15:00

€89,50

In deze werkshop bezoeken we de Marker Wadden en gaan we met elkaar ca. 4 uur wandelen op dit prachtige eiland wat nog volop in ontwikkeling is.

Op de Marker Wadden tref je bijzonder veel vogels aan die momenteel ook druk zijn met het opvoeden van hun kuikens. Dat deze locatie goed wordt omarmd door de vogels blijkt wel uit het feit dat een ijseend onlangs met kuikens is gesignaleerd op de Marker Wadden. Een unicum aangezien ijseenden normaliter 800 kilometer noordelijker broeden.

Naast deze ijseend heb je de kans om veel verschillende vogels tegen te komen zoals bijvoorbeeld kluut, baardman, kokmeeuw, visdief, bruine kiekendief, rietgors, slobeenden, lepelaars, sternen, Plevieren, bontbekplevieren, rietzanger, grutto, tureluur, waterhoen, meerkoet, boerenzwaluw en ik vergeet er ongetwijfeld nog een aantal.

De tijd dat we gaan is afhankelijk van het aantal beschikbare plaatsen op de veerboot, het is dus belangrijk dat we tijdig weten of je mee wilt gaan i.v.m. reservering.

De planning is om met elkaar om 09:30 uur vanuit Lelystad te varen zodat we vanaf 10:00 uur tot ca. 14:00 uur het eiland bewandelen. Om 14:30 uur stappen we weer op de veerboot en rond 15:00 uur arriveer je weer in Lelystad.

Inschrijven, voor 24 juni 2022 i.v.m. tijdig reserveren van de plekken op de veerboot via inschrijven@fotopraktijktrainingen.nl

Kosten voor deze werkshop zijn € 89,50 inclusief BTW

Gegevens

Datum:
juli 7
Tijd:
09:00 - 15:00
Kosten:
€89,50
Site:
www.fotopraktijktrainingen.nl/events/

Organisator

Peter Modder en Anton van Beek
E-mail:
inschrijven@fotopraktijktrainingen.nl

Locatie

Bataviahaven, Lelystad
Bataviahaven 1
Lelystad, Nederland
+ Google Maps