Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Werkshop Waddenzee (nog 1 plek beschikbaar)

april 30 @ 13:00 - 18:00

€119,75

Zaterdag 30 april 2022

FotoPraktijkTrainingen

Deze werkshop wordt gegeven op de Schuttevaer en dit zeilschip ligt op deze dag  afgemeerd in de Waddenhaven, Den Oever. We varen naar de lepelaar kolonie op de ‘banaan’ en varen naar het Amsteldiep en varen daar ‘met kop op de plaat’ en blijven daar genieten van alle vogels die er op dat moment op het wad rondscharrelen.

Verschillende vogels en zeehonden

We gaan deze dag dus lepelaars voor de lens krijgen en verschillende soorten eenden, meeuwen, visdiefje, de grote Stern en meerdere soorten steltlopers zoals de scholekster, kluut, bontbekplevier, rosse Grutto en Tureluur. Uiteraard kijken we ook uit naar de altijd weer schattige zeehonden!

Hoe ziet deze dag er uit?

  • We schepen in op De Schuttevaer vanaf 12:30 uur en de boot vertrekt om 13:00 uur. Rond 18:00 uur zijn we weer terug en meert de boot weer af op dezelfde plek als dat we vertrokken zijn. Jij met een enorme ervaring rijker!
  • Deze vaartocht is inclusief koffie/thee bij ontvangst, soep met een broodje op de terugweg.
  • Voor tussen de middag dus zelf iets verzorgen als je vroeg bent. Soep met brood op terugweg is dus bij de prijs inbegrepen.
  • Drankjes die je wilt nuttigen zijn voor eigen rekening.
  • Tijdens de hele excursie blijven we aan boord van het schip. We geven ongeveer een week vooraf advies over de kleding.
  • Na je inschrijving ontvang je uitgebreide info over ligplaats en aanrijroute en een mail waarin je je eigen leerdoelstelling voor deze dag aan ons kenbaar kunt maken. Daar gaan wij dan ook mee aan de slag, zodat jij zo veel mogelijk van deze doelen kunt behalen.
  • Jouw investering voor deze training is € 119,75 incl. BTW aanmelden kan via: inschrijven@fotopraktijktrainingen.nl

Extra informatie

Uiteraard houden we de corona regels in acht: bij klachten annuleer je de excursie. Is je annulering 48 uur voor afvaart dan krijg je het betaalde bedrag terug, binnen 12 uur kun je kiezen uit 50% of je krijgt een voucher voor een volgende werkshop. Mocht de tocht onverhoopt vanwege slecht weer (storm o.i.d.) worden afgelast proberen wij je hierover zo snel mogelijk per mail op de hoogte te brengen en volgt restitutie van het excursie geld.

Wij heten jou van harte welkom op deze werkshop.

Peter en Anton

Gegevens

Datum:
april 30
Tijd:
13:00 - 18:00
Kosten:
€119,75

Organisator

Fotopraktijktrainingen
E-mail:
inschrijven@fotopraktijktrainingen.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Jachthaven Waddenhaven
Waddenhaven
Den Oever, Nederland
+ Google Maps