Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Werkshop IJsselmonding (nog 7 plekken)

mei 12 @ 15:00 - 21:00

€119,75

Donderdag 12 mei 2022

FotoPraktijkTrainingen

Deze FotoPraktijkTraining wordt gegeven op het zeilschip de Schuttevaer en deze ligt aan de loswal aan het Ketelmeer. Zodra je bent ingeschreven ontvang je uitgebreide informatie hoe hier te komen. Het ligt vlakbij Swifterbant (2km verder) en dat ligt in het noorden van Flevoland.

Kans op vele mooie vogels

We hopen deze dag de zeearend voor de lens te krijgen, de grote karekiet en daarnaast diverse andere riet- en moerasvogels. Er is veel gelegenheid tot kennisoverdracht én het testen van teleobjectieven en statieven behoort tot de mogelijkheden.

Hoe ziet deze dag er uit?

  • We schepen in op De Schuttevaer vanaf 14:30 uur en de boot vertrekt om 15:00 uur. Rond 21:00 uur zijn we weer terug en meert de boot weer af op dezelfde plek als dat we vertrokken zijn. Jij met een enorme ervaring rijker!
  • Er is voor een passend diner gezorgd d.m.v. een heerlijk biologisch buffet van een Mexicaanse bonenschotel met verse groenten.
  • Deze maaltijd behoort standaard tot de excursie en is bij de prijs inbegrepen.
  • Drankjes die je wilt nuttigen zijn voor eigen rekening.
  • Tijdens de hele excursie blijven we aan boord van het schip. We geven ongeveer een week vooraf advies over de kleding.
  • Na je inschrijving ontvang je een mail waarin je je eigen leer-doelstelling voor deze dag aan ons kenbaar kunt maken. Daar gaan wij dan ook mee aan de slag, zodat jij zo veel mogelijk van deze doelen kunt behalen.
  • Jouw investering voor deze training is € 119,75 incl. BTW aanmelden kan via inschrijven@fotopraktijktrainingen.nl

Extra informatie

Uiteraard houden we de corona regels in acht: bij klachten annuleer je de excursie. Is je annulering 48 uur voor afvaart dan krijg je het betaalde bedrag terug, binnen 12 uur kun je kiezen uit 50% of je krijgt een voucher voor een volgende werkshop. Mocht de tocht onverhoopt vanwege slecht weer (storm o.i.d.) worden afgelast proberen wij je hierover zo snel mogelijk per mail op de hoogte te brengen en volgt restitutie van het excursie geld.

Wij heten jou van harte welkom op deze werkshop.

Peter en Anton

Gegevens

Datum:
mei 12
Tijd:
15:00 - 21:00
Kosten:
€119,75
Site:
www.fotopraktijktrainingen.nl

Organisator

Fotopraktijktrainingen
E-mail:
inschrijven@fotopraktijktrainingen.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Ketelhaven
Nederland + Google Maps