Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Struinen in de Stille Kern – 2

juli 9 @ 08:00 - 11:00

€59,00

FotoPraktijkTrainingen

In deze werkshop gaan we met elkaar wandelen en verschillende plekken binnen de Stille kern bezoeken. De stille kern maakt deel uit van het grootste loofbos van Europa en er komen verschillende dieren voor waaronder de Koniks, damherten, vos en veel verschillende vogels waaronder ook de zeldzame Wielewaal.  We gaan een flink eind wandelen en zijn dus mobiel en proberen zoveel mogelijk plekken aan te doen waar de kans op verschillende dieren (groot en klein) aanwezig is. Er is veel te fotograferen in de stille kern, je kunt er naast de vele soorten dieren ook verschillende vlinders en andere insecten tegenkomen (libellen en dergelijke). Natuurlijk is er geen garantie te geven over datgene wat we zien maar we beloven je dat het een mooie wandeling zal zijn.

Mooie en scherpe foto’s maken vraagt, naast kennis van je camera en de mogelijke instellingen, veel oefening en geduld. Het zal in het begin niet vanzelf gaan (ik spreek uit eigen ervaring) maar met de moderne apparatuur is de kans op mooie en soms spectaculaire foto’s flink toegenomen.

Heb je vragen? Of wil je weten of deze werkshop voor jou geschikt is? Mail je vragen dan even naar inschrijven@fotopraktijktrainingen.nl

Gegevens

Datum:
juli 9
Tijd:
08:00 - 11:00
Kosten:
€59,00
Site:
www.fotopraktijktrainingen.nl

Organisator

Peter Modder en Anton van Beek
E-mail:
inschrijven@fotopraktijktrainingen.nl